كد مطلب: 92322542 تاريخ انتشار: 1394/03/12 9:28 تعداد بازديد: 19455 گروه: آشپزي
فواید نوشیدن آب گوجه فرنگی
بدون شک در خصوص نوشیدن یک لیوان آب حاوی آب لیموترش یا خواص یک قاشق روغنزیتون با چند قطره لیموترش بهصورت ناشتا زیاد شنیدهاید. اما آیا میدانید که نوشیدن یک لیوان آب گوجه فرنگی نیز تأثیر زیادی در ارتقای سلامتی دارد. چون با این نوشیدنی میزان زیادی ویتامین و مواد معدنی قوی نصیبتان میشود که انرژی و قدرت کافی را برای شروع یک روز بانشاط به شما هدیه میدهد.
آب گوجهفرنگی منبع آنتیاکسیدانهای قوی
گوجهفرنگی حاوی آنتیاکسیدانهای قوی است که معمولاً در چهارچوب رژیمهای لاغری گنجانده میشود. گوجهفرنگی برای تصفیهی خون و دفع سمومی که باعث ایجاد التهاب، خستگی و سنگینی در بدن میشوند بسیار مفید است. این نگین سبد سبزیجات قادر است که سوخت و ساز بدن را افزایش داده و به چربی سوزی کمک کند.
مصرف منظم آب گوجهفرنگی در اولین ساعات روز به همراه یک صبحانهی متنوع و کامل به شما کمک میکند که روز با نشاطی را شروع کنید. منظورمان این است که نمیشود برای صبحانه به یک لیوان آب گوجهفرنگی بسنده کرد. لازم هست که در کنار این آب مواد غذایی حاوی فیبر، پروتئین و میوهها نیز مصرف شود. در این صورت به بدنتان این امکان را میدهید که تمیز شده و چربی بیشتری بسوزاند.
آب گوجهفرنگی: سلاحی در برابر یبوست
یبوست را کماهمیت ندانید. این مشکل به ظاهر ساده اگر بهصورت مزمن و درمان نشده باشد باعث مشکلات جدی برای سلامتی خواهد بود. شما میتوانید با داشتن رژیم غذایی سالم از ابتدای روز به بهبود عملکرد رودههایتان کمک کنید. گنجاندن آب گوجهفرنگی در صبحانه کمک زیادی به مقابله با یبوست میکند. باید بدانید که این مادهی غذایی مفید سرشار از فیبر است و مانند یک ملین مناسب عمل میکند. در نتیجه مصرف روزانهی آن به رفع مشکل یبوست بخصوص در خانمها کمک زیادی میکند.
گوجهفرنگی کمک زیادی به سلامت قلب میکند. به خاطر اینکه حاوی آنزیمها و مواد معدنی مفیدی است که کلسترول بد خون را کاهش داده و جریان خون را بهبود میدهد
آب گوجهفرنگی و تأثیر آن در قلب و عروق
باید بدانید که گوجهفرنگی کمک زیادی به سلامت قلب میکند. به خاطر اینکه حاوی آنزیمها و مواد معدنی مفیدی است که کلسترول بد خون را کاهش داده و جریان خون را بهبود میدهد. در نتیجه مانع از انسداد شرایین میشود. یادتان باشد که آب گوجهفرنگی خواص فوقالعادهای برای افراد مبتلا به دیابت دارد. به خاطر اینکه به طور موثری به کنترل قند خون کمک میکند.
آب گوجهفرنگی برای تقویت سیستم ایمنی بدن
امکان دارد شما هم از مشتریان دائم ترکیب آب گرم و لیموترش ناشتا باشید. با این حال میتوانید هر از گاهی آب گوجهفرنگی را جایگزین نوشیدنی همیشگیتان بکنید. این نوشیدنی سالم سیستم ایمنی بدنتان را تقویت میکند و قدرت دفاعی بدنتان را در برابر بیماریهای عفونی، آنفلوانزا، سرماخوردگی و غیره بالا میبرد. گوجهفرنگی سرشار از ویتامینهای C،A،B ،D و K و همچنین آنتیاکسیدانهای قوی و مواد معدنی موثری مانند پتاسیم، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم و آرژنین است. این سبزی پرخاصیت حاوی ترکیبات پولیفنولیک و اسیدهای ارگانیک سالم مانند اسیدسیتریک، اسیداگزالیک و اسیدمالیک میباشد. در نتیجه نوشیدن یک لیوان از تمام این خواص سیستم ایمنیتان را قوی و شما را در برابر بیماریها ایمن میسازد.
آب گوجهفرنگی مفید برای پوست
نوشیدن روزانهی یک لیوان آب گوجهفرنگی بهترین درمان و زیباکنندهی پوست است. به خاطر اینکه سرشار از لیکوپن میباشد. این ترکیب آنتیاکسیدانی با رادیکالهای آزاد مقابله کرده و پیری پوست و چین و چروک را به تعویق میاندازد. آب گوجهفرنگی باعث سلامت و نرمی پوستتان میشود. فراموش نکنید که پوست باید از درون تغذیه و ویتامین رسانی شود. علاوه بر این لازم است که روزانه کرم مرطوب کننده و ضدآفتاب نیز بزنید.
اگر از آرتریت در دستها و یا هر کدام از مفاصل بدنتان رنج میبرید به آب گوجهفرنگی اعتماد کنید. این نوشیدنی سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که قدرت تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها را دارد. در نتیجه بدنتان در برابر التهابها و مشکلات مربوط به آرتریت قوی میشود
آب گوجهفرنگی برای تسکین دردهای آرتریت
اگر از آرتریت در دستها و یا هر کدام از مفاصل بدنتان رنج میبرید به آب گوجهفرنگی اعتماد کنید. این نوشیدنی سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که قدرت تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به انواع بیماریها را دارد. در نتیجه بدنتان در برابر التهابها و مشکلات مربوط به آرتریت قوی میشود. یادتان باشد که باید خودتان دست به کار شوید و نوشیدنی خانگی خود را تهیه کنید. فقط در این صورت است که میتوانید از خواص طبیعی آن بهرهمند شوید. چون نوشیدنیهای آماده حاوی مواد نگهدارنده و قند افزوده هستند که منجر به بروز التهاب در بدن میشوند. توصیه میکنیم از گوجهفرنگیهای ارگانیک و کاملاً رسیده استفاده کنید.
فاطمه مهدی پور
بخش تغذیه و آشپزی تبیان
|